به گزارش قدس آنلاین، محمد شفیعی در بازدید جمعی ازعکاسان و خبرنگاران استان از مزارع گل نرگس خوسف گفت: گل نرگس در بخش کشاورزی یک ظرفیت بوده و این محصول برای شهرستان خوسف یک برند است.
وی افزود: کشاورزان شهرستان خوسف باید برای کاشت این محصول ترغیب شوند، چراکه نرگس شهرستان خوسف کیفیت بسیاربالا نسبت به دیگر مناطق دارد.
شفیعی با بیان اینکه نرگس خوسف منبع درآمد خوبی برای مردم منطقه است، ادامه داد: شهرستان دارای پتانسیل خوبی در بحث محصولات کشاورزی همچون گل نرگس، عناب و زعفران است.
فرماندار خوسف گفت: گل نرگس خواص بیشماری در بحث ضدافسردگی، جلوگیری از سرماخوردگی دارد.
سید حسن رضوی مدیرجهاد کشاورزی خوسف نیز با بیان اینکه شهرستان خوسف به عنوان خاستگاه گل نرگس در شرق کشور است، گفت: در حال حاضر ۲۴۰ هزار متر مربع از اراضی این شهرستان زیر کشت این گل خوشبو قرار دارد.
رضوی با بیان اینکه به طور میانگین از هر هکتار، ۸۱۰ شاخه گل نرگس برداشت میشود، گفت: در مجموع ۱۲ میلیون شاخه گل نرگس از سطح زیر کشت این گل برداشت میشود.
وی از فعالیت ۷۵ بهرهبردار گل نرگس در شهرستان خوسف خبر داد و گفت: به طور متوسط سالانه بیش از ۴۰ میلیارد ریال از محل فروش گل نرگس عاید این کشاورزان میشود.
رضوی با اشاره به مشکلات نرگس کاران شهرستان خوسف بیان کرد: کم آبی از مهم ترین مشکلات موجود در باغات نرگس است و سرمای نابههنگام پاییز امسال و پایان فصل برداشت سال گذشته به این محصول خسارت وارد کرد.
منبع: ایسنا
نظر شما